måndag 11 januari 2010

Köksrapporten fortsättning!

(Det börjar ta sig, snart ska socklarna på plats)

Man kan lugnt säga att det är många små steg till fulländning. Vi strävar vidare med vår köksrenovering. Och det tar sig. Nu är alla bänkskåpen på plats med lådor, handtag och lådinredningar. Vi ska bara ha ett överskåp så det blir inte så mycket att fixa till sedan. De väggarna som ska tapetseras är tapetserade. Till helgen ska vi kakla resterande väggar. Vi har köpt en sååå snygg stavmosaik från Höganäs. Det ska bli superkul när den kommer på plats!

(Så skönt med riktig belysning, istället för bygglampa)

Det är intressant hur man vänjer sig vid en temporär tillvaro. Det funkar att laga mat i garaget, diska i badrummet och micra välling i vardagsrummet. Nu tänker jag inte så mycket på det. Men... det är när de små vardagliga bekvämligheterna börjar komma tillbaka som det märks. Häromdagen kunde jag ställa sophinkarna i sopskåpet för första gången, slippa ha dem stående framme. Och bara en så enkel liten sak gjorde skillnad. Eller som idag när jag kunde lägga besticken på plats i en låda efter diskning istället för att lägga dem i en tillfällig korg...

Onekligen är det så att det är under ändrade/tillkrånglade levnadsförhållanden som man blir medveten (och tacksam) för de små sakerna som gör skillnad!

Ta hand om er, kram Linda!

2 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Å, vad det ska bli kul att se hela resultatet!! Jättespännande. Det kommer att bli så snyggt!!!
Kram Anna

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Det ser ju helt underbart ut med nytt, snyggt och fräscht kök!!! Vill också ha ... Snart vill vi ser mer!
Kram!!!