torsdag 20 maj 2010

Tips för virkfantaster!


Virktok som jag är så älskar jag virkböcker med härliga mönster. I förra veckan fick jag hem en ny godbit i brevlådan. Stickat & Virkat – vintage på svenska. Beställ ditt eget exemplar här.


Samtliga virkmönster känns lite gammaldags, ja vintage-känsla. Men det är just det som är härligt. Här finns mönster till koftor, morgonrockar, mössor, kavajer och mycket annat. Förutom kul mönster så är det så härliga bilder. Man blir glad bara av dem!

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vilken kul bok! Synd att jag inte kan virka... Jag kunde en gång, men har inte tänkt friska upp den kunskapen. Jag håller mig till sömnaden just nu.

Kram E.

Jörgen sa...

Tänk vad coolt med en virkad kavaj!
VILL HA!

Gilla Yoga sa...

Jörgen... Äntligen finns det något jag kan göra till dig, det ska du få i sommarpresent!!!

TILDA sa...

svar: tack :)

Lotta sa...

Hej! Virkning, säkert roligt, ivilket fall vilken härlig bok det ser ut att vara.En sådan bok som väcker minnen...

Kikade runt lite här hos dig, du har alltid så kloka tankar.Tänkte på det här med att få tiden til att räcka till. Det är helt sant att man faktiskt bestämer över sin tid själv, men det är lätt att man bara spinner på. Känner själv av det just nu har jobbat en 50 timmsr denna vecka. Idag slog jag i bromsen och tog tjänstledigt på em och red islandshäst med dottern i stället, gud så mysigt det var.

Önskar dig en trevlig helg
Kram Lotta

Birgitta Forslund sa...

Hej Linda,

Lycka till med virkningen! Det finns också en del stickning i boken om du har lust att prova på. Men själv är jag också mest inne på virkning nu... det är lättare när man tar med sig den ut i solen ( man slipper plocka upp tappade maskor)
Varma sommarhälsningar från Birgitta Forslund som skrivit eller snarare stickat och virkat boken" Vintage på svenska"

Engelska Villan sa...

Jag längtar efter min starka virk-kraft!! Den fattas mig... Hur ska jag göra för att få den tillbaka? Orkar inte ens göra klart min kofta/kavaj. :(
Du, vad tråkigt att mormor ska sälja stugan! Jag har varit dålig på att läsa ikapp här på sista tiden.