måndag 5 april 2010

Efter sol kommer regn...

Vilken påskhelg, vilket härligt väder! Alla dagarna har ju varit fullkomligt strålande, utom just idag. På påskafton hade vi ett gäng kompisar hemma. Och kvällen inleddes med att barnen lekte och sprang omkring utomhus när vi vuxna satt på altanen med en kall öl eller ett glas vitt i handen och bara njöt! Njöt av varandras sällskap, solen och att bara få vara. Lite sommarkänsla kan man säga. En känsla som vi förstärkte med årets premiärgrill, mums!

Men idag har himlen hängt tungt ovanför hustaken. Ett tröttsamt väder som gör att man blir trött trots tillräcklig nattsömn. Men jag passade ändå på att vara ute med barnen på eftermiddagen och trots lite regn i luften så var det härligt att komma ut. Så farmors gamla talesätt stämmer nog trots allt... "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"...

Nu ska jag kolla runt på era bloggar. Jag har inte varit inne på hela helgen och såg nu att ni har gjort massor av roliga inlägg. Ha en härlig kväll!
Kram Linda

4 kommentarer:

Solfyllda segel sa...

Det låter som att du har haft en underbar påsk. Det är alltid trevligt att få umgås med goda vänner och att kunna mysa ute med grillning och lite gott vin är aldrig fel!
Önskar dig en fin vecka!
Kram Therése

Lotta sa...

Vilken trevlig helg du verkar ha haft. Man får alltid trevlig om man har en positiv inställning till livet och ser det lilla. vilket jag tycker att du verkar ha förmåga att göra.
Ha nu en fortsatt bra vecka.
Bamse kram Lotta

funbun sa...

Va mysigt ni har haft och vilka fina glas, äkta sommarglas!

Jörgen sa...

Bra och trevlig helg i goda vänners lag är aldrig fel. Längtar redan tills det erbjuds ett tillfälle igen.