tisdag 10 november 2009

Ny plats för julbasaren!

För en tid sedan lade jag ut en inbjudan till Julbasar här. Det är jag och några kreativa vänner som ska ha en julbasar 1:a advent. Basaren kvarstår men det är en ny plats!!!
Se ny vägbeskrivning...

Vi människor besitter en enorm kreativ kraft. Var och en av oss har en kreativ förmåga som bara väntar på att släppas ut. Som inspiration vill vi bjuda in er till en julbasar, fylld av våra egna och våra vänners kreativa resultat!

1:a advent, söndagen 29 november kl 15-17.


Unna dig själv eller någon du tycker om helt unika julklappar. Hos oss hittar du tavlor, barnkläder, virkade kakor, smycken, luffarslöjd, ätbara delikatesser, julkort m.m. OBS! Endast kontant betalning.


Vägbeskrivning: Julbasaren kommer äga rum på Tå Västergården 4 i Sandhult. Från Borås kör du mot Alingsås i ca 9 km, vid Sandhults kyrka svänger du vänster mot Sandared, fortsätt ca 1 km till en stor röd gård på höger sida. Från Göteborg kör du 40:an mot Borås. Tag av på avfart 83 Viaredsmotet och sedan tredje avfarten i rondellen. Följ skylt mot Sandared, Sjömarken i 2,2 km. I Sjömarken tar du höger in på Alingsåsvägen (mot Sandhult), fortsätt ca 6,6 km till en stor röd gård på vänster sida.


GPS-koordinater:

Latitud: N 57° 45.702’

Longitud: E 012° 49.409’


Inga kommentarer: