torsdag 25 augusti 2011

Utflyktsdag


Idag har jag, mamma och mormor varit på utflykt, till Blomsdals Örtagård. Färden begav sig till en otroligt mysig gård mitt ute i skogen, mitt ute på obygden. Det var så otroligt rofyllt och harmoniskt att man nästan hamnade i någon slags koma. Det enda som hördes var vindens sus i trädkronorna och fåglarnas sensommarkvitter.


På gården fanns en liten butik där det såldes alla möjliga versioner av egentillverkade produkter; salt, vinäger, senap, saft, olja, téer, kryddor etc etc. Allt som såldes är ekologiskt tillverkat och utan tillsatser och enbart med naturliga parfymer/dofter. Förutom butiken fanns en härligt vildvuxen otämjd trädgård fylld av örter och olika växter, samt ett litet café där man kan köpa hembakat kaffebröd.


Med hem i shoppingbagen följde både salt, olja och eterisk olja med tillhörande oljelampa att använda i sovrummet. Så nu ska vi minsann bli både mjuka i huden, ekologiska i matlagningen och harmoniska i sovrummet ;-)

2 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Så kul att komma ut på utflykt sådär! Det skulle jag vilja göra idag. Helst utan barn då... vi får väl se. Det är loppis kl 13 men döttrarna simmar ju kl 13 och 13:30... så antagligen inte :(

Kram Jenny

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Låter ju jättemysigt!
Kram!!!