torsdag 18 augusti 2011

Renoveringsprojekt!

(Hålet i taket längst bort till höger är till för den kommande spiraltrappan som förbinder vårt sovrum med vardagsrummet som ligger ovanför)

Vi brinner för renovering båda två, och har nästan ständigt nya projekt på gång. Denna gången är det av den lite grövre kalibern. Eftersom grabbarna börjar pocka på att få varsitt rum så måste vi fixa ett nytt sovrum till oss själva.

(Lite andra pågående pysselprojekt - måla pinnstolar)

Vi har ett stort rum i källaren som fram tills alldeles nyligen har fungerat som ett fullproppat förråd. Men nu är det tömt och projekt "nytt sovrum" har påbörjats. Vi har sedan bilderna togs hunnit betydligt längre. Väggar och fönster är målade, mannen är nästan klar med taket, elementen är under målning etc. Det rullar på med andra ord. Nu är snart den tråkigaste delen av renoveringen klar och då börjar det roligaste, dvs piffet med spiraltrappan, garderober, belysning etc. Jag återkommer med framstegen och hur det blir!

(Andra änden av rummet med dörr ut mot övriga källaren. Bakom betongglaset finns badrum/tvättstuga)

4 kommentarer:

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Oj, oj, oj .... Det är inte så länge sedan vi höll på med källaren och det är ju skönt när man är klar. Lycka till, det kommer bli kanon tror jag!

Nilla Q sa...

Spännande! Såna där renoveringar tycker jag är så kul, när man gör riktigt stora förändringar. Ska bli jättekul att få se mer sen!

kram Pernilla

Maria sa...

Det kommer bli sååååå bra!!

Lilla huset på prärien sa...

Vad härligt med lite renovering! I alla fall när det händer någonting. Källaren... har ni isolerat runt huset osv då eller? För vi har också en källare men det blir så himla fuktigt där på sommaren. Vi har dålig dränering som skulle behövas bytas ut...

Lycka till med ert stora projekt!!

Kram Jenny