söndag 3 juli 2011

Campingdags!


Nu är hela vardagsrummet fyllt av alla campingprylar inför nästa veckas tältsemester. Det är onekligen en hel del som ska med förutom själva tältet!!! Tur att vi har ett stooort tält, så det finns plats för alla prylar.

Det är mysigt att tälta, det tycker både vi och barnen. Det är något särskilt med att gå och lägga sig på kvällen, höra alla ljud, känna hur vinden tar tag i tältduken och prasslar. Det är mysigt att fixa med maten på ett ganska spartanskt sätt. Det blir inga större utsvävningar utan vi får grilla och fixa enklare mat. Ibland kan jag tycka att det är ofantligt skönt med just det enkla. Det ger en skön och avslappnad kontrast till all avancerad mat som ska grillas, marineras och fixas på sommaren. Det är väl också det som är en del av det sköna tältlivet – det blir just enkelt och avslappnat!

Fast... jag får nog erkänna att det är ganska skönt att få åka hem efter några dagar och sova i en bekväm säng igen, och njuta av alla faciliteter som finns hemma =)

1 kommentar:

Lilla huset på prärien sa...

Ahhh vad härligt det låter! Min man är mycket för det där med camping så det ligger nära till hands nu att det kommer hem ett familjetält inom kort. Och då blir det nog vår första tältsemester skulle jag tro. Vi och våra tre barn... ja, ja... det blir nog bra ;)

Tack för att du delar med dig!

Kram Jenny