söndag 10 juli 2011

Borta bra men hemma bäst!

(ljuvlig sommarnjutning)

Ett par dagars tältsemester går så fort... Vi är hemma efter några dagars tältande på Daftö camping utanför Strömstad. Det var mysigt men en anings för stor camping för vår smak. Det fanns visserligen massor att göra för barnen men det var för mycket tivolikänsla för vår del. Även om inte vädret var perfekt alla dagar fick vi ändå några riktigt härliga och fina dagar tillsammans. Framför allt den ena dagen när vi åkte ut med båt till Sydkoster. En oerhört vacker ö som vi alla blev mycket förtjusta i. Kanske och förhoppningsvis blir det tillfälle att återkomma dit fler gånger.

(charmigt semesterporslin)

Det är ändå en viss charm med att duka upp en kvällsmåltid på en rangligt campingbord som riskerar att välta så fort någon råkar stöta till det (och det sker ganska ofta med tre barn =). Det är mysigt att fixa ganska enkel kvällsmat på en campinggrill, att äta och dricka på/ur plastporslin. Men lika charmigt som det är... lika skönt är det att komma hem och få somna i tystnad utan att behöva höra tältgrannens högljudda snarkande eller andras skrikande bebisar mitt i natten. Slitet men sant – borta bra men hemma bäst!!!

(mycket krabbfiske blev det...)

4 kommentarer:

Ida sa...

Vad fin din blogg har blivit. Känns väldigt mkt semester=)

Härligt med tältsemester, förstår dock att det finns en del nackdelar också. Håller med om att borta är bra men hemma bäst.
Ha det så gott!
Kram Ida

Lilla huset på prärien sa...

Vad härligt det ser ut! Skönt att höra ni har haft det bra. Min man tjatar om att vi ska ut och tälta... men jag vet inte jag... :)

Kram Jenny

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Fina bilder! Rätt skönt att få längta hem ibland och inte ta allt för givet.
Kram!!!

Nilla Q sa...

Du beskriver det så bra - precis så där är det ju!!

Hoppas allt är bra med dig och att du har en skön sommar!

Kram Pernilla